Vatera Sztárajánlatok már a PartnerPRO-ban is!

2014.07.17. | Kategória: Kreatívok

Vatera Sztárajánlatok már a PartnerPRO-ban is!

A Vatera Sztárajánlatokhoz tartozó kreatívok már elérhetők a PartnerPRO-ban!

2014. június 2-val Lealkudtuk.hu oldalunk Vatera Sztárajánlatok néven fut tovább a Vatera.hu/sztarajanlatok alatt – az akciós ajánlatokat gyűjtő oldalon továbbra is extra kedvezményeket kínálunk. Az új oldalhoz kapcsolódó kreatívok már elérhetők affiliate programunkban, így belépés után a Kreatív menüpont alatt megtalálja az alábbiakat:

– Dinamikus bannerek: a Sztárajánlatok dinamikus bannerei a minél jobb konverziós arány érdekében kizárólag a legnépszerűbb és legjobban fogyó ajánlatokat jelenítik meg. 8-féle méretből választhat, így biztosan megtalálja az Ön weboldalához megfelelő típust.

– Statikus bannerek: amennyiben általános bannert szeretne megjeleníteni weboldalán, ajánljuk figyelmébe statikus bannereinket. Ezen kreatívokból szintén 8-féle méret áll rendelkezésére.

– XML feedek: a Feed generátor fülön néhány kattintással legenerálhatja XML feedünket, amellyel akár az összes Sztárajánlatot megjelenítheti.

Vatera Sztárajánlatok
Az új oldalon továbbra is kedvezményes ajánlatokkal várjuk felhasználóinkat: belföldi és külföldi utazásokkal, wellness hetvégékkel, különféle szolgáltatásokkal, és hasznos termékekkel. Kínálatunk emellett limitált, csak 1 napig elérhető termékekkel is bővült.

Utazási szezon
A Sztárajánlatok oldalon folyamatosan frissül utazási kínálatunk – Tudta, hogy a legnagyobb értéket ezen ajánlatok képviselik? Kezdje el mielőbb használni a Sztárajánlatok kreatívjait és növelje jutalékát!

Profitáljon Ön is az utazási szezonból!

Ossza meg másokkal:
facebook iwiw Twitter RSS